• Yiwu Market Guide 2021: Buy from Yiwu Wholesale Market

    Pituduh Pasar Yiwu 2021: Mésér ti Pasar Grosir Yiwu

    Kota Perdagangan Internasional Yiwu paling umum dikenal salaku Pasar Yiwu.Éta mangrupikeun kompleks pasar diskon penting di Yiwu, Zhejiang, Cina.Kusabab Cina nutupan seuseueurna saham dunya pikeun barang-barang sakedik tina gadget, barang anu tiasa dianggo, barang-barang inovatif, sareng ...
    Maca deui
  • Yiwu Foreign Trade Import and Export Growth in the First Half of 2021

    Yiwu Perdagangan Luar Negeri Impor sareng Ékspor Pertumbuhan dina Satengah Kahiji 2021

    Kéngingkeun tina adat Yiwu yén ti Januari nepi ka Juni 2021, nilai lengkep impor devisa sareng ékspor Yiwu nyaéta 167,41 milyar yuan, ngembangna 22,9% dina waktos anu sami taun ka tukang.Volume impor sareng ongkos ngawakilan 8.7% tina ...
    Maca deui
  • Will Yiwu Small Commodity Market Be Replaced by E-commerce?

    Naha Pasar Komoditi Leutik Yiwu Diganti ku E-commerce?

    Biasana, éta mangrupikeun waktos anu paling aktip pikeun Chen Ailing.Sakali-kali manehna bisa meunang genep atawa tujuh pesenan per poé.Sanajan kitu, dina isuk-isuk 10 Juli taun ieu, atawa aya shippers asing datang pikeun meuli atawa manehna teu meunang pesenan f ...
    Maca deui
  • What’s the best and newest product that people import from China

    Naon produk anu pangsaéna sareng énggal anu diimpor ku jalma ti China

    Naon barang anu paling mangpaat pikeun diimpor ti Cina?Pananyaan ieu sering muncul di antawis pangusaha anu daék tukeur ti China henteu paduli anjeunna mangrupikeun starter atanapi individu anu berprestasi.Sateuacan urang ngajawab patarosan, hayu ...
    Maca deui
  • Middle Easterners in Yiwu: Living, Feeling and Prospering

    Wétan Tengah di Yiwu: Hirup, Rarasaan sareng Sejahtera

    Saatos cicing di Yiwu kanggo waktos anu lami pisan, Zakaria tungtungna milih uih deui ka Siria.Kapala na, manajer duit Siria Amanda, disusun 3 juta RMB pikeun fabricate pabrik pabrik di Aleppo pikeun nyieun ngembangkeun sarta embellishment m ...
    Maca deui
  • Lecong International Furniture City

    Lecong International Furniture Kota

    Tempatna di Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Kota Perabot Internasional Lecong kasohor ku perabotan anu seueur pisan.Dijieun ti pertengahan 1980-an, kalayan sababaraha taun perbaikan, Lecong International Furniture City parantos janten grup pasar pikeun ...
    Maca deui
  • Worldwide Trademark: “Standard Allocation” in Yiwu Global Trade

    Mérek Dagang Sadunya: "Alokasi Standar" dina Yiwu Global Trade

    Anyar-anyar ieu, di Pusat Layanan Pertahanan Hak Milik Intelektual Yiwu di lantai kadua Pusat Pelayanan Perdagangan Internasional Yiwu, rupa-rupa pangusaha sareng pangurus pasar naséhat ngeunaan masalah anu diidentifikasi sareng aplikasi pendaptaran ngaran mérek Madrid....
    Maca deui
  • How to Build Launch, and Grow a Profitable Online Store

    Kumaha Ngawangun Peluncuran, sareng Tumuwuh Toko Online Anu Nguntungkeun

    Anjeun bakal diajar di handap ngaliwatan artikel ieu: I. Milih hiji produk II.Panalungtikan jeung nyiapkeun III.Nyetél usaha anjeun IV.Perencanaan pikeun ngaluncurkeun V. Pos peluncuran Masa depan bisnis online henteu percanten ...
    Maca deui
  • BEST CHINA BUYING AND SOURCING AGENT

    Pangalusna Cina meuli jeung sumber agén

    Bisi anjeun nyangking ti China, sareng kedah kéngingkeun spesialis sumber anu saé di China, anjeun aya dina tempat anu sampurna.Naha?Kusabab salaku forwarder angkutan barang utama di Cina, urang terang beban badag spesialis sourcing di Cina, sarta bisa mantuan yo ...
    Maca deui
  • Live Broadcast Sourcing

    Live Broadcast Sourcing

    Ngeunaan GoodCan Goodcan diadegkeun dina 2005. Organisasi geus konsistén nganut pamanggih "kamajuan jeung perbaikan", ngamangpaatkeun inovasi digital sarta intuitiveness média online pikeun mantuan organisasi kalayan méré on kamajuan web, inven...
    Maca deui
  • What is the advantage of China purchasing agent guide?

    Naon kauntungan tina pituduh agén pameseran Cina?

    Upami anjeun ngamimitian usaha énggal, maka penting pisan yén anjeun kedah nganggo jasa produsén anu tiasa nyayogikeun anjeun kategori bahan anu leres anu dipikabutuh pikeun produk khusus anjeun.Produsén anu kolaborasi sareng bisnis anjeun ...
    Maca deui
  • The guide of importing from China: Know the different steps involved

    Pituduh impor ti Cina: Nyaho léngkah-léngkah anu béda-béda

    Aya sababaraha nagara Asia anu ngembangna gancang pisan.Hiji nagara sapertos anu pantes disebatkeun khusus nyaéta Cina.Geus junun muncul salaku adikuasa dina sababaraha dekade sarta dipikawanoh salaku hub manufaktur populér pikeun sakabéh dunya.Kalolobaan manu...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2